Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Lasagna

Bereidingstijd: Maximaal 30 minuten

Ingrediënten: 4 personen
Aluminium roerbakschaal oorspronkelijk voor groenten, per 3 te koop in de winkel
gehakt
1 zak italiaanse groenten (of los)
lasagna-bladen
tomaten saus (kant-en-klaar of zelf gemaakt)
geraspte kaas
bechamelsaus (klant-en-klaar)

Bereidingswijze:
Zet de skottel zachtjes aan om op te warmen met de pannenkoeken plaat er op.
Daarboven heb ik een anti aanbak vel ter bescherming van de plaat neergelegd.
In een koekepan bak ik het gehakt rul en daarna de groenten er bij.
Vervolgens de saus er bij.
Nu in de aluminiumschaal op bouwen, laagje bechamelsaus, laagje lasagnabladen, laagje saus.
Alles herhalen totdat het op is en eindigen met de lasagnabladen.
Hierover nogmaals de bechamelsaus en dan de geraspte kaas.
Vervolgens zet je deze aluminiumwokschaal waarin je de lasagna gemaakt hebt op de pannenkoekenplaat. 
Het deksel er over.
Zet het gas niet te hoog, want dan gaat het te hard.
Op het pak staat het aantal minuten meestal zo'n 30.
Hou je gerecht in de gaten!

Naam inzender: Jamy lastis