Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Spaans pannetje

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
1 rode paprika
4 lente, bosuitjes of 2 sjalotjes
250 gr. chorizo of salami (stukje)
2 teentjes knoflook
15 olijven (zonder pit of gevuld met piment)
450 gr. krieltjes (voorgekookt; kant-en-klaar)
2 eetl. olijfolie
peper en zout
100 gr. geraspte belegen kaas

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd de gehalveerde paprika zonder zaadjes in reepjes of blokjes. Verdeel de uitjes in ringetjes. Snijd de chorizo in blokjes. Hak de gepelde teentjes knoflook fijn.Halveer de olijven en de krieltjes. Verhit de olijfolie en bak hierin de krieltjes 5 minuten. Voeg paprika, ui, chorizo, knoflook en olijven toe en roerbak nog 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi het gerecht met de kaas.

NAAM INZENDER:
Marja

OPMERKINGEN:
Lekker met stokbrood en groene salade.