Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Philly Cheesesteak

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
400 gr.bieflapjes /biefstuk of roerbak beef-reepjes
2 flinke uien
1 rode paprika
1 groene paprika
± 8 eetlepels gekruide pastasaus(uit potje)
8 plakjes Cheddar-cheese (smeltkaas)
augurken/zilveruitjes
Ciabatta of andere enigszins harde broodjes
olie
peper

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd het vlees in heel dunne plakjes (in verband met het roerbakken). Snijd de uien en de paprika's in reepjes. Fruit de uien en de paprika's in de olie. Schuif ze naar de rand om ze warm te houden. Bak de plakjes/reepjes vlees snel gaar en bruin in wat nieuwe olie. Zorg dat het vlees niet aanbrand of te hard word. Meng het vlees met de groenten, voeg de pastasaus toe en meng dit goed door elkaar. Voeg nog wat versgemalen peper toe. Snijd de broodjes open en verwarm ze op de rand. Leg tenslotte de smeltkaas op het gerecht. Als de kaas gesmolten is even doorroeren. Leg het vleesgerecht op de warme broodjes, garneer ze met (zoete) augurken en/of zilveruitjes en klaar is uw originele Amerikaanse "Philly Cheesesteak".

NAAM INZENDER:
Louise Olivier

OPMERKINGEN:
Ik heb dit recept van het internet geplukt en op vakantie uitgeprobeerd. Het was heel erg lekker. Als iemand dit recept uit Amerika kent en er nog wat aan toe kan voegen houd ik mij aan bevolen voor suggesties.

P.S. Van het restant pastasaus maak ik de volgende dag spaghettisaus.