Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Pasta Pacino Italiano

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
4 eetl olie
100 gr macadamia noten
2 teentjes geperste knoflook
300 gr gesneden spinazie
4 eetl droge witte wijn
50 gr parmezaanse kaas, geraspt
120 gr prosciutto (italiaanse ham), gesneden
500 gr pasta, naar keuze
extra parmezaanse kaas

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de pasta gaar en bak de prosciutto. Verwarm de olie in een koekenpan, doe de macadamia’s er even in tot ze goud kleuren. Voeg de knoflook en spinazie toe en roerbak dit ongeveer 30 seconden. Schuif alles even naar de rand en meng de pasta met de wijn en de parmezaanse kaas.Verwarm het goed, meng het met het spinaziemengsel en maak het af op smaak met zout en peper. Serveer in kommen en leg de prosciutto er bovenop en strooi om het af te maken nog wat parmezaanse kaas erover en een druppeltje olijfolie.

NAAM INZENDER:
Al Pacino (recept uit de Privé)

OPMERKINGEN:
In plaats van prosciutto kun je ook gewone gekookte ham nemen.