Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kapucijners van je tante Louise

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
1 klein pakje spekreepjes
250 gr.kippengehakt
1 gesneden ui
100 gr.salami,in reepjes gesneden
1 rode paprika,in stukjes gesneden
1 doosje champignons,in vieren gesneden
1 klein blikje mais
1 grote pot jonge kapucijners
gemalen peper en zout, naar smaak.

BEREIDINGSWIJZE:
Bak eerst de spekreepjes uit op matig vuur.Voeg daarna het kippengehakt toe en roerbak tot het gaar is. Bak de salami even op met het vleesmengsel. Nu doe je nog de ui, de paprika en de champignons erbij. Weer goed roerbakken tot het gaar is. Tenslotte de uitgelekte mais en kapucijners toevoegen. Naar smaak peper en/of zout toevoegen. Serveer met (gebakken) aardappels of stobrood.

NAAM INZENDER:
Louise Olivier

OPMERKINGEN:
Je kunt met dit gerecht lekker varieren door bijvoorbeeld:
augurkjes,zilveruitjes,tomaten,ham,rookworst etc. toe te voegen . Eigenlijk alles wat je in voorraad hebt en wat je zelf lekker vindt.