Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Indian love call

BEREIDINGSTIJD: 30 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
800 gr. kophaas
250 gr. champignons
1 rode paprika
2 teentjes knoflook
2 eetlepels kerrie poeder
2 eetlepels paprika poeder
4 eetlepels ketjap
1 eetlepel gember siroop
sambal
2 gesnipperde uien
zout en peper
1 zakje bruine jus

BEREIDINGSWIJZE:
Maak een marinade van: zout, peper, 1 eetlepel paprika poeder, 1 eetlepel kerrie poeder, 4 eetlepels ketjap, ½ teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 1 gesneden ui. Laat de kophaasjes hier 1 uur in trekken.

Snijd de champignons en de paprika in blokjes.

Maak vervolgens een saus van: 1 gesnipperde ui (fruit deze eerst even voor je verder gaat), 1½ teentje knoflook (geperst), 1 eetlepel kerrie poeder, 1 eetlepel paprika poeder, 1 eetlepel gember siroop, 1 zakje bruine jus en 2 theelepels sambal (naar smaak). Hierna kun je de champignons en de paprikablokjes erbij doen. Bak het vlees kort.

NAAM INZENDER:
Lia

OPMERKINGEN:
Serveren met rijst of gekruide krieltjes.