Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Varkensreepjes met zoete currysaus

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
400 gram varkensvleesreepjes
30 gram boter
1 eetlepel kerriepoeder
2 uien gesnipperd
1 teentje knoflook gesnipperd
peper en zout
1½ dl. room culinair
½ blik Del Monte fruitcocktail op siroop á 825gram

BEREIDINGSWIJZE:
Bak de varkensvleesreepjes in de hete boter al omscheppend bruin. Voeg de kerriepoeder, de uien en peper en zout naar smaak toe en bak alles al omscheppend in ongeveer 5 minuten bruin. Voeg de fruitcocktail, een ½ dl. van de siroop uit het blik en de room culinair toe en breng alles aan de kook. Breng zonodig op smaak met peper en zout.

NAAM INZENDER:
Anita Szymanski

OPMERKINGEN:
Dit recept komt uit: Lekker eten zonder fratsen van C1000.