Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Romige aardappelschotel

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN: 2 personen
2 ons biefstuk
2 uien
½ kilo champignons
bolletjes 4 seizoenenpeper (groen, rood, wit en zwart)
olijfolie
½ kilo aardappelschijfjes
1 bakje zure room

BEREIDINGSWIJZE:
Snij de biefstuk, champignons en uien in kleinere stukken (niet te klein!). bak de aardappelen in een vers plasje olijfolie. Als ze lichtbruin beginnen te worden de biefstuk en de uien toevoegen. Vermaal een klein handvol 4-seizoenenpeper. Toevoegen naar smaak (minder pittig dan witte peper). Het vlees moet regelmatig worden omgeroerd in verband met aanbakken. Zo gauw het vlees een kleurtje heeft en niet meer aanbakt, de champignons toevoegen. Op het allerlaatste moment de zure room toevoegen en een tweetal minuten doorroeren. Klaar!

NAAM INZENDER:
Romain

OPMERKINGEN:
Alle ingrediënten zijn te verkrijgen in de Franse supermarkten. Succes!