Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Pasta Pesto met mozzarella-kaas

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
1 pakje Honigmix voor pasta pesto
3 eetl. olie
400 gr. Fusilli pasta
200 gr. spekjes
300 gr. peultjes of boontjes
1 bolletje Mozzarella-kaas
25 gr. pijnboompitten
1 gesnipperde ui

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de pasta volgens de bereidingswijze. Verhit de olie in de pan en bak de spekjes uit. Roerbak daarna de pijnboompitten, peulen en ui mee. Voeg de zakjes kruidenmix en de gekookte pasta toe en verhit het geheel kort onder voortdurend omscheppen. Voeg op het laatste moment de Mozzarella-kaas toe.

NAAM INZENDER:
Lisbeth

OPMERKINGEN:
Dit gerecht kan natuurlijk ook prima op GAS gekookt worden.