Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Franse ratatoulle

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
merquez worstjes
2 uien (gesneden)
1 courgette (in schijfjes gesneden)
1 aubergine (in schijfjes gesneden0
2 tomaten of 1 blikje tomatenblokjes
knoflook (naar eigen smaak)
peper
zout
1 schep maggipoeder

BEREIDINGSWIJZE:
Knijp de merquezworst uit het darmvelletje, zodat je een soort gehakt over houdt. Doe wat olie in de skottelbraai en bak de uien glazig. Doe dan de knoflook erin. Bak het merquez-gehakt in het mengsel. Voeg de courgette en de aubergine toe. Deze even goed mee laten bakken. Voeg dan de tomatenblokjes en de maggipoeder erbij, zout en peper naar smaak toevoegen. Dit laten pruttelen totdat de courgette en de aubergine gaar zijn. Eet smakelijk!

NAAM INZENDER:
Esther

OPMERKINGEN:
Neem de donkere muerquezworstjes omdat deze wat pittig van smaak zijn. Dit eet je met rijst.