Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Biksemad

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDI√čNTEN: 2 personen
4 aardappelen
1 flinke ui
blikje knakworstjes of
250gr gehakt of
bakje rookspekjes
zout/peper/kerriepoeder
1 eetlepel olijfolie.

BEREIDINGSWIJZE:
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes, laat ze ongeveer 5 minuten koken. Snipper onder tussen de ui en snijd de knakworstjes in stukjes van ongeveer 1 cm.
Als je gehakt of spekjes gebruikt deze eerst in de olie rul bakken, daarna de aardappels en de ui erbij en dit goed doorbakken (goud bruin).
De knakworstjes bak je niet mee maar voeg je pas op het laatst bij en warm deze nog even mee.
Naar smaak zout, peper en kerrie toevoegen.

Tip:Lekker met sla of rauwkost.

NAAM INZENDER:
Janny

OPMERKINGEN:
Een echt Deens recept.