Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Shoarma

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 3 personen
1 pond kipfilet
1 grote ui
1 kleine groene paprika
1 kleine rode paprika
150 gram champignons
2 teentjes knoflook
1 zakje shoarmakruiden
olijfolie
kant en klare knoflooksaus
6 pitabroodjes
1 zakje ijsbergsla

BEREIDINGSWIJZE:
De kipfilet in smalle reepjes snijden. Kipfilet in een grote schaal doen. De groente fijn snijden en bij de kipfilet doen. Knoflook persen en toevoegen. Doe naar smaak (erg veel) shoarmakruiden erdoor en een klein scheutje olijfolie. Het geheel goed roeren. Doe een beetje olie in de skottel en bak de shoarma gaar en bruin op niet te hoog vuur. Goed blijven roeren. Leg de pitabroodjes aan de buitenrand van de skottel, totdat ze warm en zacht zijn. Snijd de broodjes open en vul ze met een beetje ijsbergsla onderin. Hierboven op de shoarma scheppen. Serveren met knoflooksaus.

NAAM INZENDER:
Helène
Bron: www.snelklaar.nl

OPMERKINGEN:
Als bijgerecht kun je aardappelsalade nemen. Zie bijgerechten voor recept.