Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Paksoi met shoarma

BEREIDINGSTIJD: 15-20 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
1 stronk paksoi
300 gr gekruid shoarmavlees
1 grote ui
knoklook
sambal
djintan (gemalen komijn)
tomaatblokjes (vers of uit blik)
ketjap

BEREIDINGSWIJZE:
Snipper de ui. Was de paksoi en snijd deze in stukjes. Houd de witte stukjes en het groene blad apart.
Bak de ui in wat olie. Pers de knoflook er boven uit en voeg de sambal naar smaak toe. Roerbak nu het vlees tot het goed gaar is. Van de paksoi eerst de witte stukjes roerbakken en als deze gaar worden het groene blad erbij doen. Tomaten toevoegen (verse tomaten eerst ontvellen en in stukjes snijden). Nu is het eigenlijk al gaar, maar als je het nog even laat sudderen met een beetje ketjap en gemalen komijn erbij, kan de smaak goed intrekken.

Gewoon rijst erbij eten. Erg lekker!

NAAM INZENDER:
Therese

OPMERKINGEN: