Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Saté op de skottelbraai

BEREIDINGSTIJD: 20 min.

INGREDIËNTEN: 4 personen
500 gr. kip kipfilet
1 kleine ui
knoflook naar smaak
1 theelepel ketoembar
1 1/2 theelepel djinten
1 theelepel donkerbruine basterdsuiker
1 1/2 uitgeperste citroen
5 eetlepels ketjap manis

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen.
Meng de rest van de ingredienten erdoor heen.
Laat alles zo'n beetje 2 uur marineren.
Rijg de kipfilet aan bamboe stokjes of pennen, zo'n 4 blokjes per pen, en rooster ze op de skottelbraai, zo'n 10 of 15 minuten tot ze gaar zijn.

NAAM INZENDER:
Jennie

OPMERKINGEN:
De wijco sate saus is er erg lekker bij.