Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kipfilet in champignon/boursinsaus

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: ruim 4 personen
800 gr. kip of kalkoenfilet
1 groot pakje Boursin met tuinkruiden
2 blikken champignoncrémesoep
5 grote uien
1 bakje champignons (mag ook uit blik of pot)
1 pak (zilvervlies) rijst
1 krop sla

BEREIDINGSWIJZE:
Snij de uien en champignons alvast in stukjes. Snijdt de kipfilet in stukjes en bak deze goudbruin in de olie. Schep de kipfilet uit de olie. Bak de uien en de champignons in de resterende olie. Doe de kipfilet weer terug in de pan. Voeg als alles gaar is de onverdunde champignonsoep toe en roer dit goed door. Laat daarna de Boursin versmelten in de saus. Laat het geheel nog even goed doorpruttelen en heet worden.

Serveer dit eenpansgerecht met rijst en sla of doperwten.

NAAM INZENDER:
Noud

OPMERKINGEN: