Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kip met gekruide ketjapsaus

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
500 gr. kippevleugels
peper
knoflook
zout
kerrie
paprika
kipkruiden
aromat

Voor de saus;
ketjap manis
2 eetlepels sambal
een beetje suiker
knoflook
en een klein beetje water

BEREIDINGSWIJZE:
Kruid de kippevleugels met het zout, knoflook, kerrie,parikapoeder, aromat, peper en de kipkruiden.
Bak de kippevleugels in de skottelbraai tot het gaar is.

Maak een sausje van 2 theelepels sambal, een beetje suiker, een behoorlijke scheut ketjap manis,
knoflook en een beetje water.
Doe dat bij de kip en laat het ongeveer een kwartiertje pruttelen.

Eet smakelijk,
Jennie

NAAM INZENDER:
Jennie

OPMERKINGEN:
Lekker bij rijst.