Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Toscaanse Kalkoenschotel

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
500 gr. kalkoenfilet in blokjes
350 gr. groene tagliatelle
2 dl. droge witte wijn
2 prei in dunne ringen gesneden
1 potje crème fraîche
½ pakje Boursin of andere kruidenkaas
1 bouillontablet
olijfolie
verse peterselie, naar smaak
verse basilicum, naar smaak

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de tagliatelle, in ± 10 minuten, gaar in water, de wijn, de bouillontablet en een scheutje olijfolie. Spoel de pasta na het koken niet af met water. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wokpan of braaischotel. Bak de kalkoenblokjes mooi bruin, voeg de preiringen toe en als laatste de crème fraîche, de Boursin en de gekookte tagliatelle. Meng het geheel goed door tot het goed warm is. Garneer met de verse peterselie en basilicum.

NAAM INZENDER:
Louise (recept week 30 van Hoogvliet)

OPMERKINGEN:
Serveer met tomatensalade met verse basilicum en stukjes mozzarella of feta kaas.