Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Poulet chasseur

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
1 pond kipfilet
1 ons spekjes
1 prei in ringen
1 paprika in stukjes
2 gesneden uien
25 gram bakboter
3 eetlepels bloem
1 bouillonblokje
ca. 400 ml water
zout
peper
ketjap

BEREIDINGSWIJZE:
Bak de kipfilet en spekjes in de bakboter aan. Voeg er de ui, paprika en prei bij en bak dit even door. Verkruimel het bouillonblokje over het vlees en voeg de bloem toe. Goed doorroeren. Niet te hard bakken en zodra alles gebonden is, het water deel voor deel erbij doen en goed doorroeren tot het een saus wordt. Voeg zoveel water toe tot je de gewenste dikte hebt. Laat dit “prutje” ca. 15 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met peper, zout en ketjap. Heerlijk met rijst!

NAAM INZENDER:
Karin

OPMERKINGEN: