Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Toscaanse kip-pesto met prei

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
400 gr. pasta
400 gr.kipfilet
1 flinke prei
2 eetl.olijfolie
3 eetl.groene pesto
1 bakje roomkaas
van 125 gram, enkele blaadjes basilicum,in reepjes gesneden
parmezaanse kaas

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.Snijd de kipfilet in reepjes en de prei in ringen.Verhit de olie in de skottelpan en bak de reepjes kipfilet goudbruin en gaar.Voeg de prei toe en bak deze even mee.Vervolgens gaan de 3 eetlepels pesto erbij en tot slot de roomkaas. Schep alles goed door en laat de roomkaas zachtjes smelten.Meng het gerecht met de pasta en laat alles goed warm worden.Serveer met de reepjes basilicum en de parmezaanse kaas.

NAAM INZENDER:
Louise Olivier

OPMERKINGEN:
Voor de liefhebber. Je kunt het nog lekkerder maken met wat blauwe aderkaas (bv.gorgonzola of castello bleu).