Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kip-pesto

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
500 gram kipfilet (ong 3 stuks)
1 (4 flinke eetlepels gebruiken)potje groene pesto
1 grote ui
6 tenen knoflook
200 ml crème fraîche
1/2 liter water
1 kippenboulliontablet voor een halve liter
Zout en peper
Maizena

BEREIDINGSWIJZE:
Bak de in stukken gesneden kipfilet mooi bruin. Voeg de gesnipperde ui en de gesnipperde knoflook toe en fruit deze even mee.
Voeg de pesto, het water, de bouillontablet en de crème fraîche toe en laat het even sudderen. Maak af met peper en zout en bind de saus met een klein beetje met koud water aangemaakte maizena. Lekker met pasta.

NAAM INZENDER:
Carla Schenk

OPMERKINGEN:
Je kunt dit gerecht ook gewoon thuis in de wok maken.