Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Roerbakmie
BEREIDINGSTIJD: 30 minuten
INGREDIËNTEN: 4 personen
1 pond kipfilet
4 teentjes knoflook
2 zakjes mix voor japanse roerbakmie (Honig)
pandan rijst of eiermie naar keuze
400 gram roerbakgroenten naar keuze (paprika, champignons, prei, witte kool, ui..enz.)
BEREIDINGSWIJZE:
Olie verwarmen, kip in stukjes snijden en lichtbruin bakken, de roerbakgroenten en knoflook toevoegen en meebakken. Sambal naar wens toevoegen. Ondertussen de rijst of mie koken. Als je met mie bereid alles door elkaar mengen en met de rijst apart serveren.
NAAM INZENDER:
Peter
OPMERKINGEN:
Lekker met komkommer salade.
INGREDIËNTEN: 4 personen
1 pond kipfilet
4 teentjes knoflook
2 zakjes mix voor japanse roerbakmie (Honig)
pandan rijst of eiermie naar keuze
400 gram roerbakgroenten naar keuze (paprika, champignons, prei, witte kool, ui..enz.)
BEREIDINGSWIJZE:
Olie verwarmen, kip in stukjes snijden en lichtbruin bakken, de roerbakgroenten en knoflook toevoegen en meebakken. Sambal naar wens toevoegen. Ondertussen de rijst of mie koken. Als je met mie bereid alles door elkaar mengen en met de rijst apart serveren.
NAAM INZENDER:
Peter
OPMERKINGEN:
Lekker met komkommer salade.