Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Gevulde Tortilla's

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 4 à 6 personen
400 gr. kipfilet-reepjes of gehakt
1 pak tortilla's (b.v. Tex Mex)
zonnebloemolie
1 pakje Fajita - of Burrito mix (b.v. Tex Mex)
2 uien
1 bakje champignons
1 rode paprika
1 blikje tomatenblokjes
1 klein blikje maïs
1 blikje kidneybonen
geraspte kaas
1 potje crème fraiche of sour cream

BEREIDINGSWIJZE:
Het lijkt wat ingewikkeld, maar het is echt een makkelijk gerecht. Je begint met wat olie op de bodem. Bak eerst het vlees bruin en gaar en schuif het dan naar de zijrand. Bak daarna snel de uiringen, de gesneden champignons en de paprikareepjes. Laat in een vergiet even de bonen, de maïs en de tomaatblokjes uitlekken, maar vang het vocht op. Voeg het vlees weer toe aan de groenten en meng het met de fajita-mix. Even goed doorbakken. Tot slot de uitgelekte groenten toevoegen en wat van het vocht voor de smeuïgheid. Laat ondertussen de tortilla's op de rand warm worden. (Ik vouw ze een keer dubbel, zodat ze allemaal op de rand passen.) Leg de vulling op de warme tortilla's en vouw ze dicht. Serveer ze met de room en de geraspte kaas.

NAAM INZENDER:
Louise

OPMERKINGEN:
Voor grote eters kun je als extra vulling nog wat gekookte rijst toevoegen.