Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Rösti met geitenkaas

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
1 zak rösti
1 flinke klont boter of olijfolie
1 rode paprika
1 doosje champignons
200 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
2 eetlepels bieslook
zout en peper
1 ui

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd de ui, de paprika en de champignons in flinke stukken. Doe de boter of olie in de skottelpan en bak als eerste de ui even glazig. Voeg dan de rösti toe en na enige tijd de paprika en de champignons. Peper en zout erop naar smaak. Blijf het mengsel goed omscheppen. Na zo’n 10 minuten moet je even proeven of de rösti bijna gaar is. Leg dan de verkruimelde geitenkaas verdeeld over het gerecht. Snipper er tenslotte de fijngeknipte bieslook over en laat het geheel nog 5 minuten nagaren tot de kaas gesmolten is. Je kunt dit ook met een deksel doen of een stuk aluminium folie. Serveer met bruin brood en een lekkere salade.

NAAM INZENDER:
Louise
Bron: Jeanne-recepten

OPMERKINGEN:
Dit is een vegetarisch gerecht.