Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Japans voorafje

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
1 courgette
1 bakje grote champignons
1 rode ui
sesamolie
knoflook
zout en peper

BEREIDINGSWIJZE:
Snij de courgette en de ui in plakken. Van de champignons de steeltjes verwijderen. De knoflooktenen pellen. Zorg dat alles klaarstaat voor gebruik. Je doet wat sesamolie in de skottelbraai en legt de courgette, de ui en de champignons goed verspreid in de pan en perst daar de knoflook overheen. Peper en zout naar smaak toevoegen. Alles gaar laten worden. Leg nu alles in deze volgorde op een bord: eerst een plak ui, daarbovenop een plak courgette en daarboven op een champignon.

NAAM INZENDER:
Tanja Rodijk

OPMERKINGEN:
Je kunt er zoveel maken als je wilt. Het is een echte aanrader.

Tanja wenst iedereen smakelijk eten.