Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Macaronisalade met zalm
BEREIDINGSTIJD: 15 minuten
INGREDIËNTEN: 4 personen
250 gr. macaroni
1 blik zalm á 440 gr.
2 rode paprika’s
1 gele paprika
200 gr. belegen kaas
1/8 liter zure room
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel kerriepoeder
3 eetlepels fijngehakte selderie
zout en peper
BEREIDINGSWIJZE:
Kook de macaroni. Laten afkoelen onder koud stromend water en laten uitlekken. Laat de zalm uitlekken en vang het vocht op. De zalm, paprika en de kaas in een schaal door elkaar mengen. Maak een sausje van de zure room, mayonaise, 3 eetlepels van het zalmvocht, kerriepoeder, zout en peper. Schep het sausje door de salade en laat hem minstens 30 min. intrekken. Strooi de selderie over de salade.
NAAM INZENDER:
Arie
OPMERKINGEN:
INGREDIËNTEN: 4 personen
250 gr. macaroni
1 blik zalm á 440 gr.
2 rode paprika’s
1 gele paprika
200 gr. belegen kaas
1/8 liter zure room
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel kerriepoeder
3 eetlepels fijngehakte selderie
zout en peper
BEREIDINGSWIJZE:
Kook de macaroni. Laten afkoelen onder koud stromend water en laten uitlekken. Laat de zalm uitlekken en vang het vocht op. De zalm, paprika en de kaas in een schaal door elkaar mengen. Maak een sausje van de zure room, mayonaise, 3 eetlepels van het zalmvocht, kerriepoeder, zout en peper. Schep het sausje door de salade en laat hem minstens 30 min. intrekken. Strooi de selderie over de salade.
NAAM INZENDER:
Arie
OPMERKINGEN: