Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Sperziebonen-saté-hap

BEREIDINSTIJD:  15 minuten

INGREDIËNTEN: 6 personen 
500 gram (runder)gehakt (of 4 beefburgers in foliepak, in stukjes gesneden)
1 gesnipperde ui
1 rode paprika (in stukjes gesneden)
2 potten sperziebonen (uitgelekt)
potje kant-en-klare satésaus (Lidl oid)

BEREIDINGSWIJZE:
Bak het gehakt rul in een pan.
Voeg de gesnipperde ui en rode paprika toe en bak even mee tot het gaar is.
Voeg de satésaus toe en roer goed door (Let op dat het niet aanbakt).
Doe de uitgelekte sperziebonen erbij en meng alles goed door elkaar.
Laat al roerend doorverwarmen, tot alles goed op temperatuur is.

NAAM INZENDER:
Liesbeth

OPMERKINGEN:
Als je niet aan vers gehakt kan komen, dan is dit recept ook heel goed te doen met beefburgers uit een foliepak.
Lekker met rijst, maar ook met aardappelpuree uit een pakje.
Als bijgerecht is een potje atjar tjampoer en eventueel wat kroepoek erg lekker!