Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Zomerstampot ijsbergsla

BEREIDINGSTIJD: 25 à 30 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
aardappelen
ijsbergsla in dunne reepjes
dobbelsteentjes spek
melk en boter om puree te maken
zout en peper
aromat
nootmuskaat

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de aardappelen en maak daar puree van,
met boter, melk,aromat en nootmuskaat.
Snij ondertussen als de aardappelen koken de ijsbergsla in dunne reepjes, was het en laat het uitlekken.
Bak de spekjes lekker bruin.
Als de puree klaar is voeg dan de spekjes en de ijsbergsla toe.
De sla in de stampot moet lekker knapperig zijn,
doe er eventueel sausijsjes of speklapjes bij.
Smakelijk eten.

NAAM INZENDER:
Sonja

OPMERKINGEN: