Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Hongaarse Goulash

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingredi├źnten: 4 personen
Spek
Uien
Knoflook
Tomaten en blikje gepelde tomaten
Aardappelen
Bouillonblokje
Salamiworst
Thijm
Chili- en paprikapoeder

Bereidingswijze:
Zet de spekjes op in een grote hapjespan,zachtjes laten uitbakken, 4 uien in stukjes erbij en twee teentjes knoflook.
4 aardappelen koken, niet helemaal gaar.
In dobbelsteentjes snijden en samen met de tomaten en het blikje tomaten in de pan doen, 1
bouillonblokje, halve worst in stukjes erbij en de kruiden toevoegen.
Eventueel nog een paprika erbij en langzaam laten pruttelen.
Ongeveer 5 a 10 minuten.
Kan warm en lauw gegeten worden.
Eet er wat stokbrood en eventueel een salade bij.

Dit is de basis van een recept dat ik in Hongarije op een houtvuurtje heb gegeten.
Dit kan voor een ongelimiteerd aantal eters worden uitgebreid en de ingredienten kan je naar eigen smaak aanpassen.

Naam inzender:
Loes van der Post