Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Sperciebonen met caselerrib

BEREIDINGSTIJD: 20-30 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
600 gram sperziebonen
350 gram casselerrib in dikke plakken
1 ui
20 gram boter of margarine
5 eetlepels olijfolie
1 pak panklare krieltjes (750 gram)
1 bakje cherrytomaatjes (250 gram)
2 theelepels Italiaanse kruiden op oliebasis
1 theelepel chilipoeder
zout en peper

BEREIDINGSWIJZE:
Sperziebonen schoonmaken, wassen en doormidden breken. Casselerrib in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In grote koekenpan boter met 2 eetlepels olie verhitten. Aardappeltjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen in andere pan de rest van de olie verhitten. Ui en sperziebonen ca. 6 minuten al omscheppend bakken. Casselerribreepjes toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappeltjes op smaak brengen met chilipoeder en zout.

NAAM INZENDER:
Monique

OPMERKINGEN: