Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Pilaf

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingredi├źnten: 4 personen
2 eetl olijfolie
1 blik gepelde tomaten
2 gesnipperde uien
1 blikje tomatenpuree
1 blik perziken
500 gr varkensvlees in dobbelsteentjes
2 teentjes knoflook
peper
zout
ketjap naar smaak

Bereidingswijze:
Verhit de olie in de braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het rondom bruin. Fruit de ui even mee. Tomaten en perzik in stukjes snijden en toevoegen, samen met tomatenpuree en knoflook. Ook het sap van de perziken kun je er door doen. Als je het lekker vindt wat ketjap naar smaak toevoegen. Laten sudderen tot het vlees gaar is.

Naam inzender:
Monique

Opmerkingen:
Lekker met salade en rijst of stokbrood.