Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kerriekluifjes met sperciebonen

Bereidingstijd: 20 min.

Ingrediënten: 4 personen
2 uien (grof gesnipperd)
1 kg. Aardappels
kerriepoeder
1 kg. Gekruide kipkluifjes
250 gr. sperciebonen
2 dl kippebouillon
olie

Bereidingswijze:
Fruit de grof gesnipperde uien in olie. Schil intussen de aardappels en snij ze in blokken. Bestrooide aardappels ruim met kerriepoeder en doe ze een paar minuten bij de uien. Haal ze daarna er weer uit en braad de kipkluifjes mooi bruin. Nu kunnen de uien en de aardappels er weer samen met de sperciebonen bij. Vul dit geheel aan met de kippebouillon en wacht tot alles gaar is. (± 20 minuten)

Naam inzender:
Hennie

Opmerkingen:
Serveer met een frisse sla.