Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Willems hap

BEREIDINGSTIJD: 30 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
olijfolie om te bakken
uien
1 kg hamlappen
250 gram champignons
1 rode paprika
4 plakken ananas uit blik
2 teentjes verse knoflook
peper en zout
paprikapoeder
kerriepoeder
1 eetlepel pindakaas
eventueel maggi, worchestersaus, sambal

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd de ui klein en bak aan in de olie. Doe de knoflook, door de knoflookpers gedrukt erbij. Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Kruid het met peper, zout, paprikapoeder en een klein beetje kerriepoeder. Als de ui glazig is het vlees toevoegen. Laat bakken tot het vocht bijna verdampt is. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in stukjes en doe dit bij het ui-vlees mengsel. Laat dit doorbakken en voeg dan wat ananassap, de stukjes gesneden ananas en een eetlepel pindakaas toe. Maak op smaak af met eventueel de rest van de ananassap, maggi, worchestersaus en/of sambal.

NAAM INZENDER:
Agnes

OPMERKINGEN:
Lekker met gebakken aardappelen of patat en knoflooksaus. Eet smakelijk.