Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Saus uit Bologna

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
300 gr. gehakt
100 gr. spekblokjes
2 kleine uien
4 wortels
½ bos bleekselderij
½ kopje bouillon
1½ dl rode wijn
1 eetlepel tomatenpuree
peper en zout
spaghetti

BEREIDINGSWIJZE:
Uien, wortels en selderij fijnhakken en in ruim boter goudgeel bakken. Spek en gehakt toevoegen, gevolgd door peper, zout en rode wijn. De saus iets laten indampen. Een flinke eetl. tomatenpuree vermengen met de bouillon en door de saus roeren. Het geheel 15 minuten op zacht vuur laten koken.

NAAM INZENDER:
Jacqueline Cornelisse

OPMERKINGEN:
Opdienen over de spaghetti en lekker wat parmezaanse kaas erover.