Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Mexicaanse Wokschotel

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten: 4 personen
500 gr. roerbakreepjes
1 bakje champignons
1 rode paprika
1 groene paprika
2 grote uien
1 blik maïs
3 teentjes knoflook
6 tomaten
1 kleine courgette
peper en zout, naar smaak
Mexicaanse kruiden, naar smaak
2 theelepels tabasco, indien men van pittig houdt.
4 kopjes rijst

Bereidingswijze:
Maak alle groenten schoon en snijd ze in blokjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Bak de roerbakreepjes snel rondom bruin. Voeg peper, zout en Mexicaanse kruiden naar smaak toe. Voeg de ui en de knoflook toe en bak deze tot de ui glazig is. Doe dan de champignons erbij en laat het geheel even stoven. Voeg de paprika's, maïs en courgette toe en laat dit even meebakken. Voeg tenslotte de tomaten toe en laat alles goed warm worden. Maak de Mexicaanse schotel op smaak met de tabasco.

Naam inzender:
Louise (recept week 27 van Hoogvliet)

Opmerkingen:
Serveer met frisse komkommersalade en loempiasaus.