Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kapucijnerzooi

Bereidingstijd: 20 min.

Ingrediënten: 4 personen
2 blikken of potten kapucijners
1 grote ui
1 pakje spekblokjes
1 zakje mix voor kapucijners
1 groot blik perziken op sap
een beetje olie
piccalilly

Bereidingswijze:
Spoel de kapucijners in een vergiet onder de koude kraan af en laat ze uitlekken. Laat de perziken uitlekken en bewaar het sap. Doe wat olie in de pan en bak de ui en het spek mooi bruin. Strooi de mix over het spek en doe het perzikensap erbij (dus géén water). Laat 6 minuutjes sudderen. Doe er de kapucijners bij en als laatste de in flinke stukken gesneden perziken. Alles lekker warm laten worden. Op je bord een lekkere lik piccalilly erbij nemen.

Naam inzender:
Yvonne

Opmerkingen:
Dit is een zeer snel recept en erg lekker met sla, komkommer en tomaten.