Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Rucola met oesterzammen en parmaham

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDI√čNTEN: 2 personen
50 gram rucola (of spinazie)
1 eetl. geroosterde pijnboompitjes
125 gram oesterzwammen
10 cherrytomaatjes
4 plakken parmaham
2 bosuitjes
25 gram parmezaanse kaas
1 eetl. balsamico
1/2 eetl. gembersiroop
2 eetl. grofgehakte peterselie
peper
olie

BEREIDINGSWIJZE:
Rooster de pijnboompitje in een droge koekepan op laag vuur.
Was de rucola, verwijder steeltjes en laat uitlekken.
Was de cherrytomaatjes.
Snij de bosuitjes in dunne ringen.
Snij de oesterzwammen in reepjes.
Hak de peterselie en vermeng met de gembersiroop.
Verhit de olie en bak de oesterzammen ca. 5 minuten.
verdeel rucola en bosui over de borden.
Voeg de cherrytomaatjes toe aan de oesterzwammen en blus na 2 min. af met de balsamico.
Verdeel de oesterzammenmengsel over de borden,
rasp er peper over en bestrooi met peterselie en pijnboompitjes.
Leg de parmaham erop en schaaf de kaas er over.

Eet smakelijk.

NAAM INZENDER:
Marry

OPMERKINGEN:
een heerlijke start van een culinaire maaltijd of als lunch.