Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Bami pangang

Bereidingstijd: Maximaal 60 minuten

Ingrediënten: 4 personen
500 gram hamlappen
3 uien
3 tenen knoflook
1 potje atjartampoer
6 eetlepels bruine basterdsuiker
1 theelepel sambal
1 bouillonblokje(vlees)
3 kleine blikjes tomatenpuree
3 eetlepels ketjapmanis
750 water
maizena
bami

Bereidingswijze: 
Snijd het vlees in blokjes. Bak eerst het vlees en haal dit uit de pan. Bak nu de uien in het vocht van het vlees glazig, zet het vuur laag en doe de rest van de ingrediënten erbij. Doe nu het water erbij en breng het aan de kook, laat het nu op een laag vuurtje gaar worden. Als het vlees gaar is dit met de maizena aanmaken. Voor de kleintjes kun je iets minder sambal gebruiken en iets meer bruine basterdsuiker. Serveer het met bami of rijst en natuurlijk mag kroepoek niet ontbreken. 
Eet smakelijk.

Naam inzender:
Eddy