Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Reepjesvlees met perzik

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: 4 personen
1 pond varkensvlees
2 fijngesnipperde uien
1 blik perziken in schijfjes
100 gram rozijnen
1 eetlepel tomatenpuree
50 gram boter
peper & zout
maïzena

Bereidingswijze:
Vlees in snijden en met peper bestrooien, perziken uit het blik halen en uit laten lekken, sap bewaren, en in schijfjes snijden pellen en snipperen. Boter in de koekepan en de reepjes vlees rondom bruin bakken. De uien erbij doen en ongeveer 2 minuten meebakken en de tomatenpuree erbij doen en even meebakken. Afblussen met het perziksap en laat weer een minuut of 2 sudderen. Op smaak maken met peper en zout en de saus eventueel binden met maïzena.

Naam inzender:
Reve

Opmerkingen:
Lekker met witte rijst en sperziebonen, maar ook met gebakken aardappeltjes en sla.