Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Romige spaghetti met vis

BEREIDINGSTIJD: 20-30 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
spaghetti voor 4 personen(hangt er vanaf hoeveel je op kunt)
1 grote ui
3 teentjes knoflook
1 blikje tonijn
1 pak gerookte zalm
1 groot kuipje Boursin
1/8 liter slagroom
olijfolie
Zout, peper en provencaalse kruiden

BEREIDINGSWIJZE:
Ruime hoeveelheid water aan de kook brengen met een beetje zout. Ondertussen de ui snipperen en fruiten in de olijfolie. Als de ui glazig is knoflook toevoegen en naar smaakt zout peper en provencaalse kruiden. Even met de ui meefruiten en dan de tonijn erbij doen. Als het water kookt, de spaghetti erin doen. Nu gaan de slagroom en de Boursin bij de tonijn. Roeren tot je een gladde saus hebt. Het vuur mag nu laag. De zalm in snippers snijden. Als de spaghetti klaar is, afgieten en de saus erbij. Nu goed roeren en daarna de zalmsnippers toevoegen. Eet Smakelijk!

NAAM INZENDER:
Jeroen Philips

OPMERKINGEN:
Dit is een machtig gerecht. Ideaal na een lange wandeling. Neem er een koel glas witte wijn bij en geniet.