Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Pittig visgerecht met rijst

BEREIDINGSTIJD: 30 min.

INGREDIËNTEN: 2 à 3 personen
2 blikjes tonijn (John West in olie) uitgelekt
1 grote ui
knoflook
peper
1 klein stukje trassi
sambal naar smaak
3 à 4 eetlepels ketjap
1 theelepel djahé
1 theelepel citroensap
½ schepje suiker
olie om in te fruiten

BEREIDINGSWIJZE:
Doe de olie in de pan en laat dit goed heet worden. De ui snipperen en samen met de trassi, knoflook en sambal glazig fruiten. Doe de djahé erbij en fruit dit even mee. Hierna op smaak brengen met de ketjap, citroensap en de suiker. Voorzichtig de uitgelekte tonijnstukjes erbij doen en goed doorwarmen. Lekker met rijst en rauwkost.

NAAM INZENDER:
Laura

OPMERKINGEN:
Zelf vind ik het lekker om de vis eerder klaar te maken, de kruiden trekken zo beter in het gerecht.