Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Spaghetti met zalm
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: 2 personen
Spaghetti half pak
200 gram zalm
slagroom 250 ml
klein blikje tomatenpuree
geraspte kaas (bijvoorbeeld) pardano
peper en zout
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti zoals op het pak vermeld. Doe ondertussen de slagroom en het blikje tomatenpuree in een pannetje en roer het goed door elkaar (met een garde). Voeg de zalm in blokjes toe aan het pannetje en breng het geheel langzaam aan de kook, laat het net niet koken. Wanneer de spaghetti (ong. 12 min) klaar is, is ook de zalm klaar. Voeg zout en peper naar smaak toe, Bestrooi op het bord met de geraspte kaas en serveer het geheel met bijvoorbeeld tomaten met mozarella.
Naam inzender:
Arja ter Elst
Opmerkingen: Zie het kookboek Ainsley Harriott. Altijd lekker, en heel snel klaar. Onze kinderen zijn er helemaal verzot op.