Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Tortellini met salami-tomatensaus

BEREIDINSTIJD:  15 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen 
2 zakjes Tortellini met kaasvulling (mag ook vleesvulling zijn)
1 grote pot Italiaanse saus (pikant, mild of kruidig naar smaak)
ca. 200 gram salami
1 prei (tje) of lenteuitjes
geraspte kaas (mag variëren van Goudse tot Parmezaanse)

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de tortellini volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verwarm ondertussen de inhoud van de pot Italiaanse saus.
Snijd de salami in blokjes of vleeswaren in reepjes.
Prei wassen en in ragfijne reepjes snijden (Prei eerst in de lengte halveren) of snijd lente-uitjes in ringetjes.
Giet de tortellini door een zeef af en laat ze goed uitlekken.
Voeg de tortellini aan de saus toe samen met de reepjes prei of lente-ui.
Laat dit zachtjes 2 minuten pruttelen, voeg dan salami toe en warm ongeveer 1 minuut mee.
Geraspte kaas op tafel zodat ieder naar eigen smaak kan nemen.
Eet smakelijk.

NAAM INZENDER:
Reina

OPMERKINGEN:
Eventueel een (groene)salade erbij.
Erg makkelijk ook voor thuis, lekker en snel klaar.