Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Spaghetti A la Cosorza

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN: 6 personen
400 gram rauwe steurgarnalen of gamba’s, zo vers mogelijk
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook, gepeld en geperst
1 Spaanse peper fijngehakt
5 eetlepels droge witte wijn
400 gram spaghetti
600 gram gepelde tomaten uit blik, fijngehakt
zeezout en versgemalen zwarte peper
Handvol blaadjes verse gladde peterselie, grof gehakt

BEREIDINGSWIJZE:
Pel de garnalen en maak ze schoon. Verhit de olie in een grote braadpan, voeg de knoflook, de peterselie en de Spaanse peper al roerend toe. Bak de garnalen 1 minuut mee. Voeg de wijn en de tomaten toe en laat alles 2 tot 3 minuten pruttelen. Kook ondertussen de pasta in een grote pan kokend water met wat zout. Laat de pasta uitlekken, roer dit door de saus en breng het geheel op smaak met peper en zout. serveer dit gerecht onmiddellijk.

NAAM INZENDER:
Linda www.pastasite.nl

OPMERKINGEN: