Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Belia’s koude macaronischotel

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
400 gr. elleboog macaroni
2 eieren
1 blik sperziebonen(400 gr.)
1 ui
150 gr. salami (kleine reepjes)
150 gr. geraspte (oude) kaas
3 eetl. mayonaise
3 eetl. koffiemelk
1 eetl. citroen of azijn
1 tl. mosterd
peper, naar smaak
knoflook, naar smaak

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de macaroni en laat deze afkoelen. Kook de eieren hard en snijd ze in kleine stukjes. Giet de sperziebonen goed af en meng ze koud met de macaroni. Snipper de ui, snijd de knoflook klein en meng alle ingrediënten goed door de pasta. Laat de macaronischotel even staan, zodat de smaak lekker in kan trekken.


J. Dobos

OPMERKINGEN:
Liefst een dag van te voren maken, dan is de macaronischotel het lekkerst.