Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Italiaanse pasta

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
500gr pasta schelpjes,
10 trostomaatjes
20 zwarte olijven
2 handjes verse bieslook
1 handje basilicum
3 ons salami
halve komkommer
3 teentjes knoflook
7 eetlepels olijfolie extra vierge
grof zeezout en zwarte peper naarsmaak

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing met de 3 tenen knoflook, daarna uitlekken en afkoelen onder stomend koud water.

Dressing:
Hak de tomaatjes, olijfen ,bieslook en komkommer half zo groot als de pasta.En doe alles in een kom. Snijd de knoflook in kleine stukjes.
Kleine blokjes maken van de salami en er bij voegen.
afmaken met de olijfolie ,zout en peper

NAAM INZENDER:
Ans Popping

OPMERKINGEN:
Heerlijk zomers koud gerecht. Eet smakelijk.