Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Spaghetti à la Costa Caparica

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
3 blikjes sardientjes in olijfolie
4 tomaten
2 uien
1 pak spaghetti
zout
peper

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd 1 ui klein en de ander in ringen. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Open de blikjes sardientjes en giet de olie af in de koekenpan. Verwarm de olie en bak hierin de uien lichtbruin. Gooi dan de tomatenstukjes erbij. Voeg peper en zout toe.

Zet een pan water op voor de spaghetti en gebruik de koekenpan met inhoud als deksel (zo blijft de inhoud ook lekker warm).Als het water kookt de spaghetti erin en koken volgens de gebruiksaanwijzing. Spaghetti afgieten en smullen maar.

NAAM INZENDER:
Annelies de Waart

OPMERKINGEN:
Dit is een prima recept voor een éénpitsgastoestel. Maar het kan natuurlijk ook goed op een gewoon gasfornuis of op de skottelbraai. Het leuke is dat je de ingrediënten voor dit gerecht overal ter wereld kunt kopen!