Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Pasta van Cas

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
200 gr champignons of kastanjechampignons
1 pakje kruidenkaas b.v. Boursin of Paturain
150 gr gerookte zalmsnippers
peper
150 gr Hollandse of Noorse garnalen
2 uien
elleboogjes macaroni of andere soort pasta

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de macaroni. Snijd ondertussen de uien en de champignons. Bak nu de uien glazig in wat boter en daarna de champignons kort mee laten bakken. Nu voeg je de zalm en de garnalen toe. Wanneer alles warm is voeg je de kruidenkaas toe en laat je deze smelten in het mengsel. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Wanneer de saus te dik is of je vindt het wat weinig, kun je altijd wat crème fraîche toevoegen

NAAM INZENDER:
Sonja

OPMERKINGEN:
Je kunt de vis ook vervangen door gebakken spekjes.
Met kastanjechampignons maak je het meer smaakvoller.