Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Courgettetaart

BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

INGREDI√čNTEN: 2 personen

Je dient te beschikken over een hapjespan.

courgette
1 bosje selderie
1 teen knoflook
4 eieren
1 dl melk
peper en zout naar smaak
100 gr. geitenkaas of kaas naar voorkeur

BEREIDINGSWIJZE:
Snijd de courgette in kleine blokjes. Snijd de selderie fijn zonder de steeltjes. Meng de eieren met de melk, de uitgeperste knoflookteen en de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Doe dit mengsel in een ingevette hapjespan, (niet te warm) of als je een oven gebruikt in de ingevette ovenschaal, (warm de oven voor op 175 gr.) Het recept is gaar als het eimengsel geheel gestold is. deze taart moet je koud eten. Eet smakelijk!

NAAM INZENDER:
Ger Riezebos

OPMERKINGEN:
Deze taart kun je gebruiken voor de lunch of tussendoortje. In Frankrijk gebruiken wij deze taart vaak bij het avondeten met geolied stokbrood.