Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Spiegelei met rijst en rozijnen

BEREIDINGSTIJD: 30 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
300 gram rijst
100 gram rozijnen
2 uien
200 gram ham
2 eetlepels zoute pinda's
boter
2 theelepels kerriepoeder
1 eetlepel ketjap
4 eieren
zout en peper

BEREIDINGSWIJZE:
Rijst koken.
Rozijnen ongeveer 5 minuten in heet water wellen. Ui pellen en snipperen.
Ham in stukjes snijden.
Pinda's fijnhakken.
In pan boter verhitten.
Ui en kerriepoeder ongeveer 3 minuten fruiten. Toevoegen rijst, rozrijnen, ham en pinda's.
Al omscheppend 5 minuten meebakken.
Op smaak brengen met zout, peper, kerriepoeder en ketjap.
4 Eieren bakken en op rijst scheppen.

NAAM INZENDER:
Arma Hoogmans Briaire

OPMERKINGEN: