Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Linzensoep (vegetarisch)
BEREIDINGSTIJD: 25 minuten
INGREDIËNTEN:
1 grote ui
250 rode linzen
1 blik tomaten
2 groente bouillon tabletten
1 liter water
2 takjes basilicum
BEREIDINGSWIJZE:
Hak de ui fijn en fruit deze glazig in olie. Voeg hier de linzen aan toe. Snijd de tomaten in stukjes en verkruimel de bouillon tabletten, voeg dit aan de ui en de linzen toe. Hierna het water toevoegen. Dit samen aan de kook brengen en 20 minuten zacht laten doorkoken. Hak de basilicum takjes fijn en voeg dit als laatste toe.
NAAM INZENDER:
Ineke
OPMERKINGEN:
Lekker met grof bruinbrood en brie.
INGREDIËNTEN:
1 grote ui
250 rode linzen
1 blik tomaten
2 groente bouillon tabletten
1 liter water
2 takjes basilicum
BEREIDINGSWIJZE:
Hak de ui fijn en fruit deze glazig in olie. Voeg hier de linzen aan toe. Snijd de tomaten in stukjes en verkruimel de bouillon tabletten, voeg dit aan de ui en de linzen toe. Hierna het water toevoegen. Dit samen aan de kook brengen en 20 minuten zacht laten doorkoken. Hak de basilicum takjes fijn en voeg dit als laatste toe.
NAAM INZENDER:
Ineke
OPMERKINGEN:
Lekker met grof bruinbrood en brie.